A Gilan Trading Kft. a kilencvenes évek eleje óta foglalkozik olajos magvak és aszalt gyümölcsök importjával, feldolgozásával és értékesítésével.

A cég igen széles termékválasztékot vonultat fel Kalifa márkanév alatt. A fogyasztók körében országos ismertséget elért Kalifa-termékek a csemegepiac jelentős szereplőivé váltak.

Partnereink között nagykereskedőket, üzletláncokat, pékségeket és cukrászatokat tudhatunk. Büszkék vagyunk piacvezető pozíciónkra étkezési dió illetve mák feldolgozásában és exportjában.

 

A folyamatos üzleti sikereknek köszönhetően a Gilan Trading Kft. 2001-ben egy korszerű üzemet és raktárbázist épített fel. Az egyre növekvő piaci igényekre válaszul a cég azóta további fejlesztéseket hajtott végre; megnövekedett az iroda és a pörkölő-helyiségek alapterülete, lezajlott egy jelentős raktárfejlesztés, többszörösére növekedett a gépjárműállomány, és új, magas technológiai színvonalat képviselő gépsorokkal bővült a géppark. A beruházások célja, hogy a Gilan Trading Kft. minden szempontból eleget tudjon tenni a piac növekvő igényeinek és a kereskedelem elvárásainak.

Az aszalt gyümölcsök és olajos magvak piaca az egészséges életmód térhódításának köszönhetően lendületesen fejlődik. A Kalifa-termékek az egészséges étrend fontos részét képezik: tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, telítetlen zsírsavakkal, rostanyagokkal.

A cég küldetésének tekinti, hogy népszerűsítse Magyarországon az egészséges táplálkozást, és hogy még színesebbé tegye a magyar konyhaművészetet a mediterrán étkezési kultúra elemeinek meghonosításával.

A Kalifa, mint a mediterráneum szakértője a legjobb termőterületekről, közvetlenül a termelőktől vásárol, így biztosított a jó minőség és a kedvező ár. A kiváló minőségű alapanyagot pedig a legkorszerűbb technológiával, HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszerben dolgozza fel.

 

Érdekességek, cikkek:

Miért pont Gilan?

Gyümölcsöző üzlet (Figyelő, 2011. augusztus)

Egy Kalifa álmai és ajándékai (Termékmix, 2009. november)

Egy riport (Szupermarket, 2004. március)

A pátyi Kalifa (Népszabadság, 2003. május 17.)


Iratkozzon fel az ingyenes hírlevelünkre, melyben tájékoztatni fogjuk az új híreinkről, akcióinkról és nyereményjátékainkról!