Kedves Látogatónk!
Ezen az oldalon életmód tippeket, érdekességeket olvashat termékeinkről.
A bab nagy tápértékű, laktató zöldségféle bármely kiegyensúlyozott étrend zsírszegény, rostban gazdag alapanyaga lehet.
A szezámmag a magok királya, hiszen kalciumban gazdagabb, mint a tehéntej. A növényi eredetű fehérjeforrások közül kevés tartalmaz ennyi értékes aminosavat.
A legújabb amerikai vizsgálatok szerint az aszalt szilvában a legmagasabb azoknak az antioxidánsoknak a száma, amelyek lassíthatják az öregedést.
Több kutatás is bizonyítja, hogy a gyakori (hetente háromszori) mákfogyasztás igen jó hatással van csontritkulásra, mivel a mák olajában lévő foszfor segítségével sokkal hatékonyabban felszívódik a kalcium.
Az utóbbi években egyre többet hallani a sejtkárosító szabad gyökökről, illetve az antioxidáns hatású gyümölcsökről. Cikkünkben összegyűjtöttünk erről a témáról néhány fontos információt.
Iratkozzon fel az ingyenes hírlevelünkre, melyben tájékoztatni fogjuk az új híreinkről, akcióinkról és nyereményjátékainkról!