Különleges nap volt 2014. június 6.

Nálunk járt üzemlátogatáson a kőbányai Fekete István Általános Iskola néhány tanulója (3., 4., és 5. osztályosok) kísérőikkel. Összesen 39 gyereket és 6 felnőttet láttunk vendégül ezen a napon.

Két csoportban nézhették meg a hatalmas raktárakat, a gyártói üzemet és csomagolás folyamatát. Az "utazás" azzal kezdődött, hogy mindenki kapott hajhálót és köpenyt, majd jött a kézmosás - az előírásoknak megfelelően. A gyerekek jókedvűen és kíváncsian sorakoztak fel az induláshoz. A termelésvezetőnk végigvezette őket az alapanyag áru beérkezésétől kezdve a hulladékfeldolgozásig. Felhívta figyelmüket a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára - üzemünkben a keletkezett mennyiség 95%-át újra tudjuk hasznosítani. A gyerekek kipróbálhatták, milyen targoncán ülni - természetesen felnőttek felügyelete mellett és az indítókulcsok kivételével.

A csomagológépek mellett állva láthatták azok beállítását és a szalagról levéve megnézhették a kész, szépen becsomagolt terméket is.

Természetesen senkit sem engedtünk el éhesen és üres kézzel :) Korlátlanul ehettek kis vendégeink Kalifa termékeket az étkezőben, amíg várakoztak, a kijáratnál pedig a foci VB-re való tekintettel mindenki kapott Kalifás focis tollat és foci mintás szivacs labdát.

Reméljük, jól érezték magukat nálunk és sikerült olyan ismereteket átadnunk, amit hasznosítani tudnak majd a későbbiekben.

 

B.N.

 

 


Iratkozzon fel az ingyenes hírlevelünkre, melyben tájékoztatni fogjuk az új híreinkről, akcióinkról és nyereményjátékainkról!