Nyomtatás 

Tepsis krumpli magvakkal

1 kg burgonya
2 evőkanál olivaolaj (jó hozzá a tökmagolaj is)
só, örölt bors, őrölt pirospaprika
magvak (szezámmag, lenmag, napraforgómag) ízlés szerint








Elkészítés:

A krumplit alaposan megmossuk, aztán héjában főzzük 20 percig. Ha újburgonyából készítjük, nem szükséges előfőzni.

Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, a sütőpapírt vékonyan bekenjük egy evőkanálnyi étolajjal.

A krumplikat még melegen karikákra vágjuk, és a beolajozott sütőpapírra sorakoztatjuk, meghintjük sóval, borssal, pirospaprikával és a magvakkal, megspricceljük a maradék olajjal, aztán 220 fokos sütőben kb. 15 percig sütjük. 

Hozzávaló termékek

Iratkozzon fel az ingyenes hírlevelünkre, melyben tájékoztatni fogjuk az új híreinkről, akcióinkról és nyereményjátékainkról!