Nyomtatás 

Dió

A dió országunkban az egyik legnépszerűbb csonthéjas, melyet egész vagy darált formában számtalan ételben használnak.
Magyarország az egyik legjelentősebb diótermelő ország a Közép-Kelet-Európai régióban. A héjas dió betakarítása gyakran egy hónappal korábban történik, mint a többi régiós országban, ebből következően, illetve a termelőkkel meglévő közvetlen kapcsolatainknak köszönhetően, cégünk a dió szezon legelején már képes kínálattal megjelenni a piacon.
Kevéssé ismert tény, hogy a magyar dió a legjobb terményekkel is versenyképes Európában, az egyik legfőbb célunk ezt megismertetni.
A dió feldolgozása IFS és HACCP akkreditált rendszerekben történik.

 

Héjas dió 28-38+

Feles

   

Negyedes

Darabos

   

Iratkozzon fel az ingyenes hírlevelünkre, melyben tájékoztatni fogjuk az új híreinkről, akcióinkról és nyereményjátékainkról!