Nyomtatás 

Kalifa darált, cukrozott étkezési dióbél

Miért jó?
A dió az egyik legértékesebb csonthéjas gyümölcs, az egészség jelképe, hiszen bőségesen tartalmaz zsírsavat, fehérjét, ásványi anyagokat és vitaminokat. Magas fehérje tartalma miatt a vegetáriánusok sok olyan tápanyaghoz juthatnak, amelyeket az ember hagyományosan csak állati táplálékokból vehet fel. Ásványi anyagok közül kiemelten magas a kalcium, kálium, magnézium, foszfor, cink, mangán tartalma. Vitaminokból főként B1-, B2-, E és C-vitamin tartalma jelentős. Ezen kívül fogyasztása csökkenti a vér koleszterinszintjét.

A Kalifa darált, cukrozott dió jelentősen megkönnyíti a háziasszonyok dolgát a konyhában, hiszen szinte azonnal felhasználható tészták, sütemények ízesítőjeként.

Kiszerelések:
Darált, cukrozott dió 250g

Összetevők:
darált dióbél, cukorliszt 40% (cukor, burgonyakeményítő)
(Régen tartalmazott a cukrozott dió és a törökmogyoró is glutént, mert a cukorliszt búzakeményítővel készült. A cukorlisztet most burgonyakeményítővel készítik ezért nem allergén. Az allergén táblázatban már javítottuk, a csomagolóanyagokon most lesz változtatva.)

Iratkozzon fel az ingyenes hírlevelünkre, melyben tájékoztatni fogjuk az új híreinkről, akcióinkról és nyereményjátékainkról!